Old Town Court
  • Garden Design
  • Planting Scheme
  • Living wall
  • Garden Screening
  • Town garden
  • Focal point

Old Town Court

The brief was to design a bespoke fence and a living wall to surround this small town garden in Stratford-upon-Avon.

The clients wish was the fencing have a nautical theme and whilst providing some privacy, they also didn’t what to block the light from entering the garden. Stainless steel posts, brackets and gates were designed as the main framework which held the hardwood slats, creating the truly bespoke piece of garden screening. The plants for the living wall were chosen to provide all-year-round coverage which creates the most beautiful focal point anyone would wish for.

Accept Cookies

We use cookies to personalise content, provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services. By using this website, you agree to the use of cookies as stipulated in our privacy policy.

Accept Cookies